maanantai 22. elokuuta 2011

Vihdoinkin

Runosuoni on päässyt eroon kalkkeumastaan, joten teksti virtaa jälleen. Projekti 2 on kasvanut pituuttaan ainakin kymmenellä sivulla - se ei tosin ole kovinkaan paljon, mutta hyvä alku. Juonta olen hieman hionut muutamien yöllisten ideatulvieni ansiosta. Innostuin myös eilisiltana kirjoittamaan Projekti kolmosen loppupuolelle pienen pätkän. Kiitos siitä kuuluu eräälle kappaleelle, jonka kuulin ensimmäistä kertaa.
Aion kyllä vastaisuudessa keskittyä trilogiani keskimmäiseen lapsukaiseen ja vasta sen viimeisteltyäni syventyä viimeiseen osaan. Tunnen itseni kyllin hyvin tietääkseni, että mikäli työstäisin molempia samaan aikaan, mielenkiintoni saattaisi lopahtaa. Ei pidä ahmia liikaa kerralla, oli sitten kyse karkista tai kirjoittamisesta. Tietenkin saatan antaa itselleni poikkeusluvan kääntyä Projekti 3:n puoleen, mikäli pakottava tarve iskee ennen edellisen käsikirjoituksen valmistumista.

Viimeisestä kustantamosta ei ole Projekti 1:n liittyen kuulunut vielä mitään. Voi olla, että kustannustoimittaja on edelleen lomailemassa. En oikeastaan ole tässä viime päivinä kamalasti jaksanut kyttäillä postilaatikkoa, mutta enköhän minä taas kohta heittäydy kärsimättömäksi. :) Minkäänlaista toivoa en elättele, sillä todennäköisintä on, että tyrmäys tulee.

Pahus, kun edellistä merkintää kirjoittaessani olin sitä mieltä, että tästä tulisi pidempi selostus. Taitaa kuitenkin käydä toisin, sillä mitään "suurta" ei ole tapahtunut. Ihme ja kumma. Pitänee siis ruveta päivittämään blogia harvemmin. Ehkä minulla sitten olisi enemmän sanottavaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti