perjantai 6. heinäkuuta 2012

Armotonta inspistä odotellessa

Kesälomahan on nyt ollut käynnissä jo hyvän aikaa, mutta kirjoitusrintamalla on kaikesta huolimatta ollut melkoisen laiska tunnelma. Välillä olen joo saanut pienen inspiksen ja kirjoittanut muutamia iltoja/päiviä putkeen, mutta sitten on taas tullut stoppi. Ei niinkään mikään blokki, vaan mun on vain tehnyt mieli tehdä jotain muuta. Tekstiä olisi kyllä saanut työnnettyä pellolle, jos olisi jaksanut istua koneella yrittämässä.
Toinen mahdollinen syy kirjoitusvimman yllättävään puutteeseen on se, etten ole saanut ajatuksiani täysin irti koulusta. Vähä väliä pieni ahdistava ajatus opiskelupaikkakunnalle palaamisesta suorastaan hyökkää hampaineen mun kimppuuni ja se siitä. Lomafiilis on pilalla. Sitä vain vatvoo sitä paria sataa kilometriä, jotka lukitsevat mut autottomana poloisena paikoilleen. Kyllähän mä koulussa viihdyn, mutta olisi paljon mukavampaa, jos ei tarvitsisi olla niin kaukana kavereista ja kaikesta tutusta. Noh, se tästä vuodatuksesta.

Mullehan on siis yleensä aina näin lomilla (etenkin kesällä) puhjennut kunnon kirjotusvimma, joka on liimannut mut kiinni tietokoneeseen niin lujasti, että jo syömään meneminen on tuottanut hillitöntä tuskaa. Ideoita tursuaa niin paljon, että lisäkäsistä ja -koneista olisi apua. Tänä vuonna tuo kirjoituskuume ei ole vielä ilmaantunut, mutta eiköhän se kohta taas jostakin ilmesty. Mökillä saa ihan hyvin unohdettua kaikki loman ulkopuolelle kuuluvat ajatukset. Kunhan kunnolla rentoutuu (lähinnä tuolta pään sisäpuolelta) niin eiköhän taas tekstiä ala tulla.
Projekti 2 on siis edelleen vaiheessa, eikä ykkösestäkään ole kuulunut mitään. Kyllähän sitä jaksaa tässä odotella. Ei kukaan sitä lomilla kuitenkaan ole lukemassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti