maanantai 6. toukokuuta 2013

Kohta se taas alkaa

Enpä ole hetkeen raapustellut tänne. Kiitos siitä kuuluu jälleen koululle, jonka vuoksi en ole päässyt kirjoittamaan (ei-asiatekstejä) n. viiteen kuukauteen. Välillä on tuntunut siltä, että pää räjähtää kaikkien miljoonien ulos pyrkivien ideoiden määrästä, mutta kirjoittamiseen liittyvät mielihalut olen tukahduttanut yksinkertaisesti sillä, että olen yrittänyt vältellä koko ajatusta Projektien rustaamisesta eteenpäin. Vielä pari viikkoa ja sitten koulu on tältä keväältä istuttu.

WSOY:ltä tosiaan tuli lyhyt ja ytimekäs perushylkäys tuossa pari kuukautta sitten. En enää muista, milloin. Tammelle ja Otavalle laitoin eilen illalla hetken mielijohteesta varovaiset, mutta siltikin varmasti rasittavat kyselyt siitä, missä vaiheessa kässärini lukuprosessi on meneillään. En vieläkään tiedä, menikö kässärini koskaan perille Otavan osoitteisiin. Pariinkin kertaan laitoin sen menemään, mutta koskaan ei tullut pyytämääni lyhyttä kuittausta siitä, että viesti oli vastaanotettu.

Tässä siis odottelemme, mitä vastaillaan. Vaikka samapa tuo toisaalta. Kesäloman koittaessa kirjoitan kässärin taas uudelleen. Neljännen kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti